HighEnd Helsinki on Suomen suurin ja monipuolisin äänen- ja kuvantoistolaitteiden näyttelytapahtuma, joka järjestetään 15.-17.9.2017 Habitaren, Showroomin, Forman ja Antiikki-tapahtuman kanssa samanaikaisesti. Vuonna 2016 tapahtumat houkuttelivat viiden päivän aikana Messukeskukseen 51 600 kävijää.

HighEnd Hifi -laitteet ovat kiinteä osa sisustusta, joten Habitaren yhteydessä tapahtuma tavoittaa kymmeniä tuhansia uusia asiakkaita. Tapahtumissa vierailee myös paljon ammattilaiskävijöitä.

HighEnd Helsinki on esillä uusimmat tuotteet ja tekniikka, niin perinteisen kaksikanavaisen äänentoiston kuin kotiteatterilaitteidenkin osalta: media- ja verkkosoittimet, kaiuttimet, subwooferit, langattomat järjestelmät ja kaiuttimet, av-viritinvahvistimet, teräväpiirtotelevisiot, videoprojektorit, monikanavajärjestelmät, kuulokkeet, tarvikkeet sekä kalusteet.

Tervetuloa tekemään kauppoja!

Ota käyttöösi bannerit

HighEnd Helsinki -tapahtuman Olemme mukana –bannerit on tehty näytteilleasettajien käyttöön. Hyödynnä materiaaleja omissa markkinointikanavissasi hyvissä ajoin. Kaikki bannerikoot löydät täältä >>

Ota yhteyttä:

Teppo Hirvikunnas

Teppo Hirvikunnas

+358 50 3601450

teppo.hirvikunnas@escapegroup.fi

HighEnd Helsinki, myynti